Het ontstaan van Poeder17

Net zoals iedere onderneming is ook die van mij ontstaan uit passie en interesse in het vakgebied.
Ik ben al jaren fanatiek wintersporter en probeer als het even kan 3/4 x per jaar richting de Oostenrijkse bergen te gaan. Al jaren gaan we naar Zell am See / Kaprun wat inmiddels als thuiskomen voelt. 

In Piesendorf (klein dorpje naast Zell am See) lag ons hotel waar wij al jaren kwamen. De hotel eigenaar onderhield hier zelf handmatig ski's / snowboards voor klanten uit het hotel wat resulteerde in ieder jaar opnieuw weer scherpe kanten en veel grip. Het was mooi om te zien met hoeveel enthousiasme hij aan het werk ging om zijn klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, hij gaf dan ook graag alle tekst en uitleg hierbij in zijn kelder. 
Een paar jaar geleden is het hotel helaas overgenomen door andere eigenaren en helaas dus ook de wax- en slijpservice. Dit hebben we vervolgens 1 jaar machinaal laten doen, maar wat een wereld van verschil was dat!
Toen wist ik het zeker.. Ik ga een klein stukje Oostenrijk naar Nederland halen en ga het onderhoud aan mijn ski's en die van familie / vrienden zelf uitoefenen.

Echter kreeg ik steeds meer vragen vanuit mijn omgeving om ook hun ski's te onderhouden en zo kwam van het een het ander. Mond op mond reclame is de beste reclame.. Nou, dat heb ik gemerkt!
Het werd steeds drukker en in 2019 heb ik dan ook de keuze gemaakt om langs mijn vaste baan, Poeder17 op te richten.

Zo trots dat ik was op mijn eigen bedrijfje heb ik altijd dezelfde kernwaarden en afspraken vast gehouden:

  • Kleinschalig
  • Hoge kwaliteit
  • Betaalbaar


Omdat ik alles alleen doe en alleen handmatig onderhoud verricht, ben ik beperkt in het aantal klanten welke ik van dienst kan zijn. Waar een machine in 5 minuten een complete servicebeurt klaar heeft, ben ik per set materiaal  ongeveer 45 - 60 minuten bezig.
Om die reden is het dan ook niet haalbaar om binnen 1 dag de ski's te brengen en ook weer op te halen. 
Daarentegen lever ik ski's / snowboards pas af op het moment dat ik volledig tevreden ben met het eindresultaat en dat merk je!

Het eerste seizoen is drukker geweest als verwacht, maar het was een groot succes met allemaal dankbare klanten en veel positieve reacties.

Aangezien ik dit bedrijf aan huis heb, is in de zomer van 2020 de zolder flink verbouwd waardoor ik nu nog meer ruimte / materialen heb om jullie komend seizoen vol enthousiasme weer van dienst te kunnen zijn. 

Ik hoop jullie graag te zien bij Poeder17 en de koffie staat altijd klaar!

Groeten Michael!

Contact

+31 6 55927869

[email protected]

Adres

Poeder17

Vestesingel

Herten 6049 LC

Nederland

Openingstijden

Aanbieden en ophalen materiaal is altijd op afspraak! Bel of mail om een afspraak te maken.